The Lone ranger städar.

Ensamvargen är ensam igen.

Den Helande Maria är på DBT i 10 veckor och jag är ensam hemma hela dagarna. Det känns nästan normalt. Hon går iväg till jobbet och jag stannar hemma, lite som att jag var sjukskriven för en förkylning i några dagar. Men det är ju inte så vår verklighet ser ut.

På DBT’n ska Den Helande Maria att bli mer jordad och säker och tålmodig. Så har jag fattat det som i alla fall. Så jag går här och skräpar. Växlar mellan att klappa jycken, titta på film och städa. I hallen står fyra stolar och ett köksbord, vi har fått ett nytt bord genom en “loppisgrupp” på FB.

Så det gamla står i hallen, väntar på att jag ska bära ner det till källaren, tills vi blir av med det genom samma grupp. På det sättet lever jag mig igenom idag. Väntar på orken och viljan att bära ner de där stolarna och bordet. Men jag dammsuger istället. Konstigt att jag alltid städar när jag är uttråkad. Det eller dricker.Urmager

Givetvis, det är sådana dagar nu, så gick ljudkortet till datorn sönder igår. Som tur är fick vi låna ett av vänner till vi har råd att köpa ett.

Jag har nog inget mer att berätta just nu. Ändå envisas jag med att berätta om tomhet gång på gång. Som en maskin som inte går att stoppa. Tur det inte finns något lästvång på bloggen, för då hade jag gjort en massa människor olyckliga genom att de vore tvungna att läsa de här tomma orden.

Äh, jag går ut med jycken.

Träffar: 0

1 tanke på “The Lone ranger städar.”

Kommentarer är stängda.