Tills det var dig.

2012-06-20

01:55:21


Sir Paul fyllde 70 igår.

Fatta, jag känner mig så jävla misslyckad. Jag är inget. Alla jag trodde på, de som skulle vägleda mig, sprang förbi mig. Det var Paul och John som lärde mig att röka och John är död och Paul slutade röka. Jag röker och är så jävla bakom. Så satans misskyckad. Disney på grus.

Kanske …

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: