Tomma tankar från en tom man.

Veldslag der Hermunduuren en Katten (Battle be...
Image via Wikipedia

Hunden är rastlös. Jag är rastlös. Den enda coola katten är katten som ligger på bokhyllan och tyst skådar de två som rör sig nedanför. Jag går från soffan till sängen till köket. Äter den sista glassen. Mår lite illa. Hostar. Nyser. Röker två bloss på en cigg. Tar en espresso. Mår illa. Hostar.

Det är så det ser ut här. Inget att skriva hem om, egentligen inget att skriva om alls. Jag försöker titta på filmen The green Hornet men kan bara ta in små bitar i taget. Försöker läsa men kan inte ta in något alls. Funderar på hur i hela fridens namn jag ska orka sitta i två timmar på återfallspreventionen i morgon. Funderar på hur jävla lätt det är att inte ta ett återfall när man mår skit och pannkaka. Kanske skulle jag alltid vara förkyld?

Det blir inte ens av att jag ägnar tiden åt eftertanke. Knappt åt tanke heller. Det är bara tid som går. Dessutom verkar det som att hela världen, i alla fall den jag känner till, är förkyld. Det är host och snörvel på de flesta statusuppdateringarna på fejan. Jag själv orkar inte ens skriva något om att jag är sjuk, det blir liksom bara gnälligt efter några dagar.

Här gnäller jag desto mer. Men så tvingar jag heller ingen att läsa. Det står var och en fritt. Så jag gnäller. Jag är sjuk, därmed tar jag mig rätten att skriva om det.

Det får bli en promenad till köket igen. En fjärdedels cigg och sen till sängen för fem minuters filmtittande.

 

Hejsan, från lääänge sedan.

 

 

Träffar: 1