Troligen vill jag helst sjunka in i dvala ett tag.

Jag ligger i startgroparna.

I kväll är det medlemsmöte i Balans Borås Sjuhärad, där jag sitter i styrelsen. Jag vet inte vad jag ska känna inför det där. Förra gången jag var på medlemsträff (Obs, skillnad på möte och träff) så var det stort spektakel och det berodde nog till en viss del på mig.

Det är mitt häftiga humör som ställer till det ibland. Då satt jag och lyssnade på en mer eller mindre avrättning av hela styrelsen, mig inräknad. Sådant gör mig förbannad. Vi, framför allt vår ordförande, sliter för att göra något bra och så får man bara skit för det och dessutom på en träff där vi hade en helt annan tanke bakom träffen.

Men samtalet vi skulle ha dog totalt i röran. Jag blev förbannad, så förbannad att jag for ut mot en person, egentligen helt onödigt och jag borde tänkt mig för lite. Men, det där kan jag inte göra något åt, det som har skett har skett.

Men som sagt, ikväll är det möte och jag tror jag ser fram mot det. Jag är inte säker, för det är så mycket annat runt omkring i livet just nu, känslor och tankar på min egen uselhet, sådant som bara drar ner och förstör alla försök att tänka klart.

Det är inget specifikt som hänt, det är väl bara summan av delarna som ställer till det. Mörkret och kylan och känslan av att vara maktlös, helt maktlös, när det kommer till ekonomibiten. Det är nog det som skaver mest.

Vi har tagit emot så mycket hjälp av personer runt omkring oss. Så mycket och jag skäms. Skäms som en hund inför det hela.

Idag däremot måste jag fokusera på mötet.

Försöka i alla fall.

Hits: 0

1 tanke på “Troligen vill jag helst sjunka in i dvala ett tag.”

  1. ….Livet är så jävla orättvist. Vi bor i Sverige. å ska man inte behöva leva som vi gör… Hur fasen ska vi lösa allt.. Jag ser inget slut på någonting.

Kommentarer är stängda.