Tuggummisnus.

Jag köpte fel snus när jag var på tappen och handlade. Jag skulle köpa Onico, ett nikotinfritt snus, men fick med mig hem en dosa, visserligen av rätt märke, men med fel smak. Fel, fel, fel. Pepparmint. Vem i hela världen kom på att göra ett snus med smak av pepparmint. Ska man snusa det när man är förkyld? Hela ideén med ett nikotinfritt snus är ju att man ska byta ut en hel del av de där vaneprillorna man lägger in på den dag. Det är förvånande många som man egentligen inte behöver för just nikotinet.

Till exempel brukar jag sova med en snus under läppen. Jag vet, du behöver inte påtala det. Det är äckligt och snuskigt. Men jag kan bara inte somna utan en snus. Så, jag har bytt ut mitt vanliga snus mot ett nikotinfritt just för att få mindre nikotin i kroppen.

Men då är ju tanken att snuset skall smaka just snus. Om jag vill ha något som smakar pepparmint så köper jag väl för tusan ett tuggummi. Kommer det snart ett tuggummi som smakar Grov portion? Inte nog med att snuset smakar och luktar wrigleys, det bränner under läppen med. Som lök på laxen liksom. Summan är att jag är fast med en helt onödig dosa snus och att jag är sugen på just en snus. Så jag får väl ta en av de där tuggummiprillorna och låtsas att det smakar snus.

Vad allt ska man inte vara med om.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.