Två viktiga saker i livet.

För något år sedan skrev jag följande inlägg här på bloggen.

Du kan läsa det här: http://wobworld.se/2011/06/17/en-psyksjuk-pratar-mannen-bakom-stigmatiseringen/

Det var därigenom jag träffade min hustru, hon läste och tyckte det var så bra att hon ville veta mer om mig och här sitter vi. I kärlekens planet, nära i tanken, nära rent kroppsligt. Vi kramar varandra, håller handen på bussen. Lyssnar på varandras andetag. Skriver till och om varandra på nätet. Hon är min bästa vän och min allra vackraste kvinna jag någonsin fått äran av att bli älskad av.

, Två viktiga saker i livet., WoBWorld
Kärlek och livet blir en lek.

Det som är det allra svartaste i livet kan i bland leda till det vackraste. Man får aldrig ge upp, aldrig tappa hoppet. Håll hårt i ditt hopp, det är igenom det vi lever. Det är lätt att tappa när monstren och ångesten anfaller dag ut och dag in, när ekonomin är trasig och vi är behövande av andras hjälp varje månad. Men vi har kärleken till varandra och då överlever man. Utan hopp, tro och kärlek går man under.

Det onda kan leda till det goda.

Det är så jag ser på saken i alla fall.

Hits: 0

1 tanke på “Två viktiga saker i livet.”

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: