Under kammen.

Jag avskyr att vänta, därför låter jag alla andra vänta på mig.

För när jag väl är i vänta-mood så blir jag handlingsförlamad. Jag kan inte koncentrera mig på något, jag yr omkring för att tiden skall gå och vips är jag försenad. Min avsky mot att vänta gör att jag genom att komma lite försent till alla möten så slipper jag bli sittande i ett väntrum eller en busshållplats eller en buss allt för länge.

Så nu sitter jag, går jag, rusar jag genom lägenheten i jakt på förströelse. Jag börjar titta på en film men kan inte koncentrera mig för ett enda öre. Jag går och röker, rakar mig, lägger saker till rätta, planerar framåt så jag slipper planera nuet.

balans-logo

Det är mycket som rör sig i skallen. Jag sitter i styrelsen som ordinarie ledamot för föreningen Balans i Borås som är under uppbyggnad. Jag kommer inte ihåg hur jag ramlade in i det hela, men det ska bli intressant att vara med och bygga upp något. Jag är (nog) redo för att börja ta små steg ut i världen utanför mig själv.

Igår hade vi styrelsemöte och jag var med för första gången. Jag får nästan lite pirr i magen när jag tänker på saken. Jag som inte gått att ha till bokstöd i många år nu ska försöka stå rak inför en helt ny situation och jag är stolt över att jag vågar.

Men nu står andra viktiga saker för dörren och jag måste kolla om mina byxor är torra i torktumlaren, kamma mig (igen). Den oerhörda fåfänga jag besitter kräver ett välkammat hår och torra byxor. Det är för mig ett under att jag inte vaktar noggrannare på min vikt så narcissistisk jag är. Men en sak i taget.

 

Träffar: 0