Undrar om inte gud är ensammast av allt och alla.

Jag är aldrig rädd för att vara ensam. Snarare söker jag ensamhet. Människor är ändå idioter. De flesta i alla fall. Jag ska bygga en mur mot folk och de ska själva få betala den.

Ensamhet är något vackert. Egna tankar. Ingen som säger emot. Runka utan att behöva smyga. Man kan göra det i köket om man vill. Varför man nu skulle vilja det. Inte jag i alla fall. Fast …

Men kärlek behöver jag och hittar jag sådan vill jag vara fylld av den, vara nära den. Ensamhet är inte så vackert då. Att vara ensam när man är två, när kärleken blev halv. Det dundrar och slår i mig.

Ensamhet, ja, den är aldrig farlig. För, vad kan den göra för skada?

Jag har anteckningsböcker fulla med saker jag vill skriva här, visa upp. Men de ligger nog bäst där de är. Det finns väl en anledning att de hamnad på papper och inte som ord på en server.

Om jag bara kom ur det här klistret jag sitter i, som i en flugfångare, en sådan där som man hänger i taket och sedan då och då tittar på och tycker synd om flugorna tills potatisen är färdig.

Vi lever i en tid jag aldrig mer trodde skulle återkomma. Allt är så extremt. Från galna människor som spränger ihjäl sig själv i syfte för att döda så många som möjligt, till de som är på andra sidan och nöjer sig med att bara döda så många av de andra. Alla hatar alla, vänner blir smuts, den man trodde var klok visar sig vara en idiot.

IMG_20160430_175535

Fast de tycker väl jag är en idiot. Rätt schysst tanke. Idioter tycker jag är en idiot och då blir det inget värt.

Nu ska jag dricka kaffe. Röka sönder mig. Söka en svår död.

Jag är rädd för att dö ensam. Det är den enda ensamhet jag är rädd för. 

Men den är rätt monumental. 

Träffar: 0