Undvik Netto på Sjöbo torg

Bara för att vara trivsam och för att hela lägenheten är full av hantverkare som plockar loss fönster för allt i världen så tänkte jag att jag går och pantar de där burkarna som jag pratat om länge nu.

Så jag samlande mina burkar, släpade dem till Netto och knatade kavat fram till pantmaskinen. ”Stopp, stängd på grund av tömning. Var vänlig vänta” eller nått sånt stod det. Så jag stod där och var vänlig för fulla muggar och väntade. Men inte verkade det som om någon tömde maskinen. Det var dödstyst där bakom. Efter ca 5 minuter så ringde jag på klockan som finns där för att påkalla personalens intresse för mitt predikament.

10 minuter gick. En ny, nu arg, ringning. Länge ringde jag. Jag såg ju med egna ögon en personal som stod och plockade med varor. Men hon lystrade inte det allra minsta. Jag misstänkte skarpt att flickebarnet var dövt.

5 minuter. Nu kokade jag. Så jag ringde länge länge länge. En mycket arg ringning. Då, först då så kommer tjejen som plockat med varor 10 meter från mig fram och säger ”den är sönder”. Sen går hon tillbaka till sina kära ostar.

AAAARGHHHH! Kunde de inte satt en lapp om det på maskinen då, så hade jag sluppit vänta, sluppit bli mer än tillfälligt småsur, sluppit ringa på klockan och sluppit slita personalen från sitt tydligen oerhört intressanta plockande bland ostarna.

Netto på Sjöbo torg. UNDVIK om ni kan. Inget funkar som det ska där uppe.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.