Upp mot taket och himlen.

Liam Gallagher sjunger om en flicka som har en smutsig skjorta och själv försöker jag klä mig så krispigt vit jag bara kan, för nu är det sommar och jag har av någon anledning fått för mig att juni månad ytterst modest ber mig om att klä mig så.

Solen skiner där ute men här inne skiner inget alls. Mitt huvud är tungt, jag tror det beror på medicinerna, jag är hungrig men orkar inte se till att jag blir mätt. Just nu är jag inne i min egna bubbla, där inne där luften knappt går att andas längre. Igår snurrade jag upp mig så att jag tillslut trodde hela jag skulle sprängas och kletas upp på väggar och tak och golv, bara köttslamsor som minne av mig.

Liam Gallagher Oasis

Det blir så ibland, jag snurrar upp mig allt mer medan omvärlden verkar gå att trögare och saktare. Högmod och svett. Jag städar, det brukar vara det jag gör för att hålla demonerna i schack, men medan jag städar så känner jag allt mer att jag inte kan städa tillräckligt fort. Flyktkänslan tar nästan över. Igår bombade jag mig alla lugnade mediciner jag har och somnade efter någon timma helt utmattad av alla känslor jag haft under dagen.

Jag hoppas att det inte blir likadant idag. Jag får nog ta lite lugnade redan nu, för den där märkliga yrseln jag brukar få när snurrandet precis börjat har kommit mig till mötes.

De lugnande tabletterna är inte starka, det är ingen Stesolid eller Sobril, inget vanebildande, de skriver absolut inte ut något sådant till en sådan som mig, en missbrukare. Jag får nöja mig med svaga droppar eller små ynkliga tabletter som mest gör mig trött och inget annat. Mot ångest funkar de inget vidare, inte alls. Men allt är bättre än den där känslan av världen går för sakta och jag själv bara vill springa ur mitt eget skinn.

Det är inte så att jag vill säga att den känslan är ångest ens. Det är bara ett tillstånd som jag inte lärt mig hantera, så jag hoppas få sova en stund, bara för att inte motorn i mitt bröst ska spinna sönder och samman.

Under tiden sjunger Liam Gallagher att han vill bli en bättre man.

Det vill jag med bli.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.