Utslängd

Ok. Vad ska jag säga om nuvarande läge? Sitter i en utrfusen stuga och elda för fullt i den öppna spisen, har satt emelementen på högsta värme och hoppas att träslottet blir lite varmare allt eftersom. När jag kom hit så var vattnet i katternas vattenskål fruset men nu tror jag värmen börjar komma.

Nå, vad gör jag här då? Utan att gå in på detaljer av hänsyn till min mor så kan jag säga att vi hade en ”kontrovers” som slutade med att jag gapade som en bandhund och hon larmade på larmpatrullen som kom som små skott.

Eftersom jag har jobbat med den ena kvinnan i patrullen kändes det hela ännu värre.

Men, jag tog mitt pick och pack och åkte ner till stugan och här sitter jag. Troligen borde jag ha mer tålamod med min mors sjukdom, men när hon sprider reda lögner och pratar skit bakom ryggen på mig får jag nog.

Så, topplocket gick och här sitter jag och fryser. Vet inte riktigt hur jag ska lösa min boendesituation tills jag får egen lägenhet men jag känner att det funkar inte att bo hemma hos tant mamma. Bara en massa kontroverser och motsättningar. Så, kanske får jag bo här i stugan, åka till friskis för att duscha och gå på dass. Borde funka.

Jag vet bara att jag inte står ut med att bo hos min mor längre. Inte när hon anklagar mig för rena dumheter.

1 tanke på “Utslängd”

  1. Oj, då:(
    När får du din lägenhet? Så här kan du ju inte ha det, ju!!!
    Ring Soc i dag och tala om för dom att läget är akut, dom måste agera snabbt nu!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.