Vad gör jag för fel eftersom så få läser bloggen? Tacksam för råd.

2011-12-28

18:06:15


Alltså, jag undrar!

Ni som läser, varav en del trogna läsare, gör mig stolt över att jag kan skriva så att bloggen blir intressant. Ni vet ju att jag tidigare sagt att jag är mycket stolt över att jag faktiskt är duktig på att skriva.

Men, det där med att tycka att jag skriver bra är ju högst subjektivt. En del läser för att de tycker det är bra skrivet, en del för att följa mitt liv och dessutom komma med stödjande kommentarer och vissa av er räknar jag faktiskt som mina vänner.

English: Charles Bukowski, portrait by italian...
Image via Wikipedia

 

Jag vet ju att det även finns läsare som avskyr allt som har att göra med mig. Varför de läser är för mig ett mysterium men det är som det är med den saker.

Nu till själva poängen med det här pladdret. 

Som sagt, jag tycker själv att jag är förbannat duktig på att skriva. Ändå har jag bara runt 30 läsare varje dygn. 30 stycken! Vad fan gör jag för fel?

Det är inte ledsen, men det retar mig för jag kan inte förstå att inte mer folk läser vad jag skriver.

Så nu frågar jag er, vad i hela fridens namn gör jag för fel och hur ska jag göra för att det blir “rätt”?

Tacksam för alla svar, oavsett vad man tycker om mig och mina texter.


Tack på förhand.

Jonas.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

8 tankar på “Vad gör jag för fel eftersom så få läser bloggen? Tacksam för råd.”

 1. Ja egentligen spelar det ingen roll hur många som läser, jag var mest nyfiken på hur det kommer sig att besökssiffrorna är så låga. Men du har rätt i det du skriver. Det finns ingen nakenchock eller näthat eller andra stora rubriker här. Bara låmälda ord som jag mest skriver för att själv förstå vad jag tänker. Den Helande Maria är en fantastisk människa och jag ser det som ett under att hon valt mig av alla bleka männiksor i världen.

 2. nu blir det ett lång kommentar:

  du gör som jag. skriver ytligt men naket. svårt för människor som inte känner dig att fastna för din blogg om de inte läser många inlägg på en gång. det blir svårt att fastna när man inte känner dig. du talar inte om drama eller galna upptåg som får människor att frossa, möjligen sådana som ändå inte skulle förstå dig, eller kunna ta vara på dina ord.
  visst skulle du kunna skriva om galen dåtid, lägga ut relation med dina barn och ex., galna fyllor och all mentalt vemod på ett sätt som du inte skriver nu. du skulle säkert få fler läsare men varför?
  jag är lite likadan, skulle kunna skriva om blod, inlåsningar, behandlingshemmet, alla pillergalenskaper men vad jag skulle jag vinna på det mer än fler läsare?!
  jag gillar din blogg och hamnar här då och då, mest för att jag har fått tycke för din helande maria och för att jag gillar ditt sätt att skildra världen genom ord, precis som du gör nu.
  /ninja

 3. Jag tycker inte att du gör några fel alls, inte! Har följt dig länge och kommer fortsätta med det. Men ett tips är väl att kommentera hos andra, de perioder då jag verkligen sätter sprätt i att kommentera, så stiger läsarantalet enormt. Sällan de stannar bara, så vad sjutton gör man för fel? Just nu är jag i en period då jag bloggar väldigt lite och då tappar man många läsare. Men du är ju flitig som fan på att uppdatera!

  Jag gillar dig i alla fall. Förlåt att jag inte syns i kommentarsfältet så mycket, är värdelös på det där.

  Kram!

 4. Med risk för att bli en klubb för inbördes beundran så är din blogg en av de bättre jag sett, ditt språk och det samma som du säger jag gör, sprider tankar och känslor utan att skämmas. Jag är glad över att du läser min blogg eftersom du är en konnäsör. Våra läsare borde vara tusenfalt större, men vad tusan, så länge vi vet att vi är bra är det nog. Tack!

 5. Jo men att du inte haft tid är väl rätt självklart. Dagen när du kan berätta kommer, du vet min mail. Kram!

 6. Du har nog helt rätt. Jag kanske lämnar för lite spår efter mig på de bloggar jag läser. Jag tackar å både mig och Marias vägnar. Tack!

 7. Sprid din blogg så mycket som det går! Som tipset innan, när du kommenterar, ha med din bloggadress då! Jag tycker dock att 30 läsare är mer än inga läsare, jag har ungefär lika mycket fast det kan variera, ibland har jag nått upp i lite mer än hundra på ett inlägg. Jag tycker du skriver jättebra, inte bara rent språkligt utan även för att du inte är rädd att dela med dig av dina innersta tankar. Sådant respekteras oerhört mycket.

  Tyvärr är bloggar om något som inte handlar om ytliga saker som vad man ska ha på sig under dagen eller kändisar väldigt svåra att nå ut. Ibland får man hora sig lite och länka ut på communitys, men då kan ju också risken finnas att även såna som INTE egentligen bryr sig läser din blogg.
  Fortsätt skriv som du gör, det är otroligt bra som det redan är!

 8. En ide kanske – lägg din bloggadress i andras bloggar når du kommenterar. I bloggar du tycker är bra och då kanske av några deras läsare har turen att upptäcker ditt raka poetiska språk. Hittade hit själv via en annans blogg. Och till Marias blogg via dig. Jag tycker ni är bra och önskar er en vänlig framtid. Gott Nytt År! //nine

Kommentarer är stängda.