Vädjan, sluta gå genom min hustru med saker som gäller min person. Du gör henne illa!

Ännu en sak jag inte riktigt förstår med att kommentara till min hustru något som gäller min person.

För att börja med. Min älskade hustru Den Helande Maria, hon som räddar mig från mig själv allt som oftast, är inte lika stark som jag är, hon är inte lika hårdskinnad som jag är.

Den helande Maria, min älskade hustru, har fått någon kommentar från någon okänd om att det aldrig är roligt att leva runt någon som är bipolär.

Kommentaren löd:


 

[11:43:59] Maria Carlzon: Ursäkta men nu blir jag arg, inte på Dig Maria, men på sambon din. Fixar inte att kommentera på hans fb, sorry jag är för trög. Men hälsa honom att man är inte kul någonstans, never ever när man är i mani eller hypomani, Det är bara ett rent helvete för oss andra, ett rent jävla helvete. Upprepar ett rent jävla helvete. Fatta!


 

 

 Bara för att lugna tonen litet och slip ner det hela litet bjuder jag på några bilder av det jag älskar mest i hela livet eller tycker är ofantligt vackra!

Jag bara undrar lite, för det första så förstår jag det där precis, jag levde ändå med min bipolära far under min barndom och ungdom. Så jag betvivlar inte det som stod det allra minsta.

Men, när har jag påstått att det skulle vara något annat än en pina för omgivningen?


 

Och varför, varför i hela fridens namn dra in Maria i det hela? Hon blir ju bara ledsen och orolig av att man går genom henne för att nå fram med ett budskap som är riktat till mig?

 

Varför liksom! Fan, stå för vem du är, det gör jag och jag lovar, det gör inte ont. Gå inte genom en person som det inte har att göra med om och såra henne, det är skolgårdsmentalitet och var inte skoj och det är inte kul nu heller.

Om det inte går av någon anledning (jag vet faktiskt inte varför det skulle vara så svårt) så skriv åtminstone direkt till mig, för det gäller ju min person. Fixar du inte det och känner att du måste gå genom Maria: motstå impulsen, lägg ner.

 

Kanske har du själv problem med impulskotroll och det vet jag precis hur det är. Men, återigen, gå inte genom Maria, du bara sårar henne och gör henne ledsen.

Slut på meddelandet.

Hits: 0

1 tanke på “Vädjan, sluta gå genom min hustru med saker som gäller min person. Du gör henne illa!”

  1. Det betyder jättemycket att du skriva om detta, det är verkligen jobbigt att läsa och jag ångrar att jag valde att publicera kommentarerna. Men även om jag hade slängt dom så sitter de i minnet.
    Jag är ingen medlare, jag förstår inte varför hon skrev att hon inte vågade/kunde kommentera till dig, det var ju ändå inte Mig det handlade om

    ~Jag älskar dig ♥~

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: