Varför leder alla vägar nedåt när jag bara vill upp?

Damm.

Det slutar aldrig smattra av gevärselden inuti själen. När de drar katetern jublar hela kroppen, tackar sin kvinna universum.  Men hon slår till hårt igen, planterar mer smärta i ryggen.

Huvudet värker. Lungorna gråter av all rök. Höften knäpper och knakar. Vad har jag gjort fel, ropar jag till universum. Allt, svarar hon. Allt du kunde och kan gör du fel, tillägger hon med en skakning på det mäktiga, vackra, huvudet.

Hjärtat och skallen behöver piller. Magen med. Benen domnar, nacken krampar och ögonen tigger tårar men förblir torra.

image

Jag är rädd. Så vansinnigt rädd. För livet. För döden. För ensamhet och att bli övergiven. Lever varje sekund i rädslans klor. När jag är vaken och när jag sover. Går djupt inuti mig själv. Ingen får se. Endast hon, universum.

Håller alla ifrån mig.  För att palla sekunderna. Hon ser, hon vet. Den luft som skapade mig för 45 år och en sekund sedan. Ständigt Dessa Sekunder. 

Jag tänker inte så ofta på henne och hennes mörker. En gång för många år sedan lös hon upp min väg. Visade mig vart jag skulle gå.

Hon visar inget längre. Bara fläckar,  dofter och ord som ekar från tiden när jag var 15 år och odödlig. Hon ekar. Har slutat leda.  Har hittat något annat, en annan 15-åring som hon lär allt om livet. Jag står, ligger, stilla.

Rädd så rädd.

Http://Wobworld.se
Det enda du behöver på nätet.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.