Varför säger vi alltid att vi hinner med det viktiga men varför gör vi inte det viktiga?

Bara en av de saker jag går och funderar på allt mer ofta.

Hur kommer det sig att vi säger oss aldrig hinna med det som är viktigt? Men hur kommer det sig då att vi tillbringar så mycket tid åt att göra oviktiga saker?

Livet är kort mina vänner. Ni som är i min ålder, med en jävla massa tur så har vi redan levt halva livet, och om man som jag pressar kroppen med fetma och rökning och stillasittande och överdrivet mycket kaffe och även snusning. Sorry LilleBror, du befinner dig på fel sida halva livet.

Jag vill när jag är gammal veta att jag gjort vad jag kan för att mina barn lever i en bättre än den här vi har nu, jag vill veta att de förstår att jag älskat dem så ofantligt, jag vill veta att de har förstått, inte förlåtit, men förstått, varför jag varit en usel far, usel partner, arg och elak och skev. ständigt sökt mitten och solljuset. En äkta narcissist. 

Men det börjar bli bråttom nu att reparera alla skador jag åsamkat andra.

Vi vill alla ha ett långt liv, men som jag ser det, även ett liv där man varit någon som är värd att älska och sakna.


Träffar: 0

1 tanke på “Varför säger vi alltid att vi hinner med det viktiga men varför gör vi inte det viktiga?”

  1. Viktigt inlägg, en anledning till att sätta igång igen och göra saker som vi gjorde mycket tillsammans förra och förrförra året, men detta år har bara börjat, så vi får sätta igång med en nystart, komma igång, komma i form, uppleva saker – Du, jag och Dipp. Ibland bara du och jag.
    Jag vill på ålderns höst minnas allt fint vi gjort tillsammans och vi börjar så snart vi kan

Kommentarer är stängda.