Varning för brist på mellanslag.

2012-04-16

17:07:25


Så jävla trött.

Jag är trött, på att bli förlamande trött av ingenting, av att vara stresskänslig till förbannelse, på att vara fattig, på att vara sjuk i huvudet, på att hålla ihop mig dag ut och dag in, på att vara tre steg från depression eller skvatt galenskap precis hela tiden, på att aldrig veta hur jag kommer må nästa minut, på att frysa, på att mitt skratt så sällan når ögonen och bröstet, på mig själv, på att behöva försvara mig mot halva världen, på att antingen inte kunna sova eller sova hela tiden, på att tappa humöret titt som tätt, på att aldrig kunna slappna av, på att motstå mina egna knasiga impulser, på att vara fast i mitt eget liv, på att jag så sällan ser färgerna i världen, på att vara livrädd för att dö, på att vara äldre än jag själv vill, på att finna grå hårstrån i håret, på att mitt hår glesnar, på att vara fet, på att känna mig världelös, på det mesta här i världen. 

Det gör mig less och sänker all glädje. Det äter upp mig bit för bit tills jag blir mindre än en tom cell i ett ruttnande kadaver. Jag vill verkligen inte vara mig.

Jag vet, jag har det bra. Bättre än jag någonsin vågade tro. Jag har Den Helande Maria, men jag är less på att sjukvården behandlar henne som skit. Jag vill skrika åt dem som bollar henne fram och tillbaka som om hennes liv inte vore värt något. Jag vill skrika åt dem att de för helvete har betalt för att hjälpa människor. Men det tjänar inget till. Det är lönlöst. För om man skriker åt dem så blir man själv inte värd något mer än ett stycke kött som de hotar att bälta.

Jag är trött och jag vill sova.

Hits: 0