Vårt hem är en trygg zon.

Det är min lilla värld här.

Trygghet, natur, Viskan, skogen, invånarna, våra fina grannar med Kirsi JonzonPeter Jonzon och Erika Aarneus Ja givetvis de andra med, hela gatan faktiskt. Men just de sticker ut för sitt engagemang, vänskap, skratt och viktiga samtal. Bjuder på perfekt grillad mat och lite öl och vin. Drömmgrannar helt enkelt. Ett väldigt laid back känsla. Möjligen kan vårt äldrepar vara lite vresiga men de har egentligen väldigt goda hjärtan.

Nu har vi ju fått nya grannar bara tvärs över vår dörr. VI gjorde som vi brukat göra, ringde på och de blev jätteglada för att vi skapade kontakt. Det syntes att han blev förvånad och glad ut på samma gång. Men som sagt, det bästa knepet för att skapa grannsämja är att prata med varandra. Jag säga vad jag brukar säga, vi blir inte det allra minsta upprörda ringer på dörren och vill berätta for oss, om de har klagomål vad den tycker vi gör för då får vi en ärlig chans att förändra våra vanor.

SÅ spelar ju med för hög volym, ring på. Det gjorde Micke några gånger och det kännandes så bra, för vi bad om ursäkt och sedan var det bara att sänka så var alla nöjda.

Ett tryggt hem skapar trygga människor.
Ett tryggt hem skapar trygga människor.

Träffar: 0