Varför blogga?

Jag står oftast naken.

48 år. Sjuksköterska. Totalt söndertrasad sedan 2004 efter många års kamp för att hålla ihop. Men det trasiga har börjat läka så sakta.  Före detta alkoholmissbrukare. Bipolär. ADHD. Hund och två katter. Tre vuxna barn. Har författar-drömmar.

Morgontrött, eller är vaken i flera dygn.

Det här är platsen där jag vräker ur mig allt som tar för mycket plats i mig. Alla dystra tankar, all ilska, allt som är av ondo.

Och en del lycka med.

Jag kanske kan ge dig en ledtråd till varför en sådan som mig inte är farlig. Jag kanske kan förklara hur det är att vara psykiskt sjuk. Du kanske känner igen dig och får ytterligare ett bevis på att du inte är ensam. Har du frågar, fråga, vill du be mig dra åt helvete, gör det, jag bryr mig inte speciellt.

Kort och gott. Välkommen till min egen klagomur: WoBWorld.

Träffar: 5