Vem är WoB

Varifrån kommer namnet? Enkelt. John Lennon kallade sig under en period för Dr. Winston O’Boogie. Så det blev WoB jag kallar mig ibland när jag vill vara bara en del av mig. Den ni ser här i min egna värld, WoBWorld.

49 år. Leg. Sjuksköterska.  Har gått in i den där väggen som alla pratar om. Kan ingen jäkel flytta väggfan? Mer pratglad än jag kanske borde vara. Men jag är tyst när jag dyker under vatten. Endast då.
Före detta väldigt törstig. Bipolär. ADHD. Hund och en katt. Tre vuxna barn. Har författardrömmar. Morgontrött, eller är vaken i flera dygn.

Sånt jag ägnar mig åt:

Så lite som möjligt. Skriva, skriva, tro jag förstår mig på Konst, litteratur och världen.
Kvinnor, vin, musik och allt som får dig att känna dig som en kung och får dig att bete dig som hans narr. Historia, läsa böcker, titta på film, blogga, skriva poesi och noveller även ett antal romaner som ligger och bubblar.

Tror mig alltid veta lite bättre än alla andra.

Och det viktigaste av allt, Kärlekens spel.


WoB

Vad försöker jag ÅSTADKOMMA med det här?

Jag kanske kan ge dig en ledtråd till varför en sådan som mig inte är farlig. Jag kanske kan förklara hur det är att vara psykiskt sjuk. Du kanske känner igen dig och får ytterligare ett bevis på att du inte är ensam. Har du frågor, fråga, vill du be mig dra åt helvete, gör det, jag bryr mig inte speciellt.

Favoritmusik:

Elvis, Sinatra, Lennon, Robbie Williams, Kent, Depeche mode, Ac/dc, Metallica, Stefan Sundström, Sugabebes, PovelRamel,Korn, Eminem, Snoop dog, Vivaldi, Beethoven, Motzart, Kraftwerk,Rolling stones fram till 1974 och allt som låter utom dansbandsmusik som är djävulens musik.

Favoritböcker:

Tre män i en båt, allt av Woodehouse, Bukowski, deckare. Biografier,historia. Knepiga saker som jag inte själv förstår men som jag kittlas av.

Favoritcitat:

“De enkla svaren får de enkla människorna ångra sig åt”

B. Carlzon

“I’m not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I’ve always been a freak. So I’ve been a freak all my life and I haveto live with that, you know. I’m one of those people.”
J. Lennon

Vad tror jag mig veta om mig själv?

Sjuk sjuksköterska, mörkhårig, ljushårig, gråhårig, 40+, skör som pergament stark som stål, flamsig, allvarlig, pretentiös, care- free, pengalös hagalning, klok, korkad, bipolär, konstnärlig, vet väldigt lite om väldigt lite, hund och kattägare, skrivande, läsande, bloggande, tv-tittande, kort, tjock, polisongförsedd, klockfreak, skoälskare, Älskar allt som är vackert, beundrar det som är fult, långsam, rör mig med blixtens hastighet, en enda rörig motsättning, sammansatt.

Jag gör saker jag vill, och Tusen andra ting, såsom människor plägar göra.

Träffar: 7