Vi delar på tårtan, äran, glädjen och sorgen. Kärleken gör så med människor.

Det är egentligen rätt enkelt.

Jag skrev nyss på FB:

För de som inte förstår, jag och Maria Carlzon skriver om vår kärlek, hur den stormat till oss, vi skriver om vår ångest och vi skriver om depression, ekonomi, vi skriver om våra drömmar. Men det mesta tar vi öga mot öga, läppar mot läppar.

Här vill vi bara vara transparenta och bjuder in till diskussion när vi skriver. En öppen diskussion om olika ämnen är aldrig fel. Vi vill visa upp en del av våra liv för att vi är uppmärksamhethoror eller som vi vill tro, för att väcka nya tankar hos dem som läser och skriver eller bara läser.

Men som sagt, det mesta vi säger till varandra gör vi öga mot öga, hand mot hand.

SÅ, har jag förklarat allt?


Lättare än så här kan det väl knappast bli?


skivor

Träffar: 2

1 tanke på “Vi delar på tårtan, äran, glädjen och sorgen. Kärleken gör så med människor.”

  1. Jag älskar dig, i bloggen, på twitter, på facebook, på instagram men mest av allt i verkligheten!
    Jag vill bara skrika ut den kärlek jag känner för dig, vill att hela världen ska förstå.. Men mest av allt – att du ska förstå.
    Du är det finaste som hänt mig, dina spår sitter i mitt hjärta, hoppas bara att världen ska kunna förstå

Kommentarer är stängda.