Vilken färg har motorn?

Den lilla motorn i mitt bröst rullar på, den viner och knakar, som om den ska gå sönder när som helst, gå sönder och ta med sig mig i kraschen. Det är inte ångest, det är bara en fullständigt otroligt lust att gå omkring och röra mig hela tiden. Jag går mellan kök och sovrum, jag går och går, pillar lite här, pillar lite där. Får inget gjort likt förbannat. Bara en massa halvfärdiga projekt i lägenheten.

Det blir promenader med hunden, vi går och går och går, jag springer, korta sträckor, oändligt korta, men bara för att tysta, stilla den lilla motorn, den som tvingar mig att röra mig hela tiden.

Jag tror den lilla motorn är blå. Eller svart. Jag kan inte bestämma mig. Men den finns där i mitt bröst och när den startar har jag inget val. Jag måste, måste, röra mig, göra något, få törsten släckt, den där törsten på livet, den som inte går att släcka. Så jag rör mig, går i cirklar och fram och till baka. Jag kommer ingenstans, men jag rör mig.

Det är dags att sova nu. Jag är helt slut efter att ha delat med mig om mina problem, att vara totalt ärlig, naken.

Det är en dag i morgon igen.

Ett löfte om sommaren.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.