Vilket spel är det vi spelar nu igen? Mitt minne är så dåligt ser du.

Ok Jonas. Fokusera. Låt dem inte slå ner dig. Låt dem inte förstöra allt du har byggt upp, med egen envishet och andras oändliga hjälp. Låt dem inte vinna. Spela med i deras spel. Låt ingen säga att du inte försökt göra vad du kunnat för att överleva. Bjud inte på det kalaset.

Det är sådant jag ligger och tänker innan jag somnar. Försöker bygga upp lite jävlar anamma. För det värsta som kan hända är väl att jag hamnar på samma läge som jag redan varit och det känner jag innan och utan vid det här laget. Vet hur jag ska undvika de värsta hindren. Eller gör jag? Nu blev jag osäker. Igen. Velig som alltid. Vänder kappan efter  den vind jag själv skapar.

Men jag tänker inte, ska inte förlora min bräckliga heder igen. Får inte. För om jag gör det så vet jag faktiskt inte om jag överlever. Man orkar bara trampa vatten så länge. Även om man vill hålla sig över ytan ett litet tag så sjunker man likt förbannat när orken tar slut.

De där tankarna jag lindar mig själv runt förlorar jag greppet om när jag väl somnat. Då kommer allt upp, det jag så desperat försöker hålla nere. Maror och nattlig ångest överfaller mig när jag precis trodde mig vara säker.

Politik go’ vänner. Det är allt det är. Män och kvinnor som bestämmer över oss alla. Vi har gett dem gåvan och förtroendet att hjälpa oss hålla samman livets gång. Från vaggan till graven. Men just nu känns det som att de där människorna som har löner många bara kan drömma om urinerar rakt i våra ansikten. Inte alla, många känner inte ens doften av unken urin, men andra, sådana som inte fixar tidens rullande hjul lika bra, blir genomblöta varje dag och om man då ber om en handduk så får man bara till svar att man väl får skylla sig själv som står kvar där urinen faller. Det är bara en enda liten sak som ställer till det. Många har inga ben att flytta sig med. Inga fötter, om det så är fysiskt eller mentalt.

Det gäller som sagt att spela samma spel och spela bättre.

Kan nu bara något vara snäll och ge mig det där pappret som brukar ligga i lådan där spelet ligger där reglerna står, för de verkar ändra sig hela tiden.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.