Vill helst göra precis ingenting.

Jag är retlig idag märker jag.

Det är små saker som irriterar mig. Mattan ligger snett för tusende gången, det blir väl så när man har en tossig jycke, det är för kallt, fel månad rentav. Jag fryser, håret ligger fel, som om det spelar någon roll när man lever i en värld som kräver mössa så fort man går ut genom dörren.

Jag hittar inte dagens tidning, har väl lagt den någonstans och glömt av vart. Tvätten ligger i högar i sovrummet, min tröja visar sig ha en fläck när jag rotat fram den ur garderoben.

Det är som sagt små saker, de flesta går att spåra till mig själv, troligen är jag väl mest irriterad på mig själv kan jag tro. Vikten står nästan stilla nu igen. Förresten, som om det spelar någon roll när alla andras vikt rasar, troligen för att jag är för lat medan de har rätt inställning.

Än så länge är det alltså en jävla pissdag. Men det kan ju bara bli bättre då. Vem vet, solen kanske visar sig, jag hittar tidningen och får lust till att vika tvätten. Man kan aldrig så noga veta.

Det är ju i motgångar man prövas. Jäkla konstigt uttryck förresten, hur skulle man kunna prövas i medgång? Äsch, nu tänker jag ett varv för mycket igen märker jag. Det är inte alltid lätt att tänka i flera nivåer på en och samma gång. Det gör väl de flesta kan jag tro, men själv får jag den där tanketrängseln, som det så fint heter, rätt ofta nu för tiden. Igen. Jag klurar på om medicinen inte verkar lika bra som den gjort.

Troligen, och det är troligast, så lider jag av motionsbrist. Jag behöver nog köra skiten ur mig på löpbandet eller cykeln. För inte faen tänker jag ens försöka springa i det här vädret. Mina luftrör skulle packa ihop och bege sig till varmare nejder med en gång.

Nä. Det här blev för svamligt, till och med för mig. Så jag lägger ner för en stund.

1 tanke på “Vill helst göra precis ingenting.”

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: