8 tankar på “Visst borde man.”

 1. Ah, den skiten. Ja det var/en jävla historia som kommer förfölja mig resten av livet.,

 2. Ja som sagt, så fåfäng som jag trots allt är så skulle jag nog aldrig lagt ut ett kort som VERKLIGEN vore en totalkatastrof :-)

  Ursäkta mig mitt dåliga minne, jag kan inte riktigt komma ihåg vilka inlägg du menar? (Fan, det är ju sorgligt, inte ens jag själv kommer ihåg vad jag skriver *s*)

 3. äsch ett juste ruffs är la inte fel! (det ser dessutom ut som att det lagts lång tid på att få till med styling)

  vill säga hej och säga att jag läser. skulle vilja säga något till de låsta inläggen du skrev för nu länge sedan, var det i somras?! mest att jag förstår, att jag reagerar på det du berättade där i inläggen även fast jag inte skrev något. att jag blev ledsen och förbannad så jag höll mig tyst i väntan på att något rätt ord skulle komma men de verkar aldrig komma. de kommer nog aldrig komma genom skrift. då vissa meningar inte är gjorda för text när vissa andra meningar inte kan sägas på annat vis än i text.
  så, jag sätter ned en människotassavtryck om en; kram!

  My recent post Tyglar.

 4. Nja, som medlem i de fåfängas förening så föredrar jag allt att kamma mig :-)

Kommentarer är stängda.