Well shake it baby now.

2011-12-24

00:07:55


Jag har sagt det förut.

Mitt liv är en countrysång. Jag bara visste det inte i så många år. Jag trodde jag var rock’n’roll, jag trodde jag var brittpopp. Jag trodde jag var Twist and Shout. Men jag är Sunday mornin’ coming down. Men det är ok, nu när jag vet.

Vi är på väg. Jag och Den Helande Maria. Vi är i takt. Inte med världen, fan, inte ens i närheten. Men med oss. Jag har älskat så många gånger. Lagt ner mig själv och mitt liv i allt som är, tigit när jag blivit trampad på, tills jag exploderat. Jag har varit fel, jag har varit omöjlig. Jag har härskat och jag har lagt mig.

Twist and Shout (EP)
Image via Wikipedia

Jag hade bestämt mig. Ingen skulle få komma in mer. Inte till min värld. Inte in i min lägenhet. Ingen skulle få flytta det jag lagt dit. Ingen skulle få välja mat förutom jag själv. Ingen skulle få mina förtroenden och mitt hjärta. Jag ville inte ha någon annans.

Men hon äger mig nu. Utan att ta fördelar av det. Hon är ödmjuk och rädd för livet. Jag har kommit längre. Jag är tryggare. På något sätt. Så jag faller. Rakt in i henne. Gud, hon är så vacker. Hon bara vet inte om det. Så rädd, men så stark. Eländigt skuren, vackert sammanhållen.

Jul i det lilla

Jag har minnen över hur det kan vara. Hur man lägger sitt hjärta i någon annans händer. Hur den lovar hålla det varsamt. Hur den tröttnar som ett barn på att hjärtat inte är så starkt som den trodde. Jag har lånat pengar, för henne, med henne, på grund av henne, kvar är bara skulder jag aldrig kommer kunna betala. Fogdar och brev från indrivningsfirmor. Ett liv helt utan chans till att komma tillbaka till en vettig ekonomi. Jag böjde mitt huvud, blev utslängd från mitt eget hem, tog på mig allt som kostade, lämnade allt som jag hade betalt. Lord Voldemort kallar vi henne, hon vars namn inte får sägas. Hon förstörde mitt liv och kommer ändå aldrig förstå det. Hon är ett barn, lite bakom. Sånt är livet och akta er för fruntimmer som tror de är 16 fast de har tvååringar som går ensamma på gården medan mamma lyssnar till musik i hemmet.

Så säger de att jag är självisk?

Så jag hade bestämt mig. Aldrig mer kärlek. Men jag vet att Den Helande Maria är en frisk person. Trots allt som är sönder är hon hel.

Så, goda vänner, fula troll, alla som läser och alla som inte läser. (Ni är inte många som läser, kanske 30 pers om dagen) Jag önskar er en god jul, själv är jag lycklig.

Det är dags att sova.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

1 tanke på “Well shake it baby now.”

  1. Vilka vackra ord, ord om hur vi både bestämt oss för att Aldrig mer älska eller låta bli älskad.
    Orden stämmer inte idag, vi älskar varandra och det är den finaste julklappen, att bli älskad av dig,
    ÄLSKAR DIG!

Kommentarer är stängda.