WoB är förkyld, del 2756734

2012-01-11

10:37:06


Det borde räcka nu.

Jag hostar och funderar. Städar lite i köket, försöker lugna ner hunden med hög röst. Jag har klätt mig, borstat tänderna och rakat mig. Ju mer jag ansträngt mig att intala mig att jag är frisk efter förkylningen ju sämre mår jag. Hostan från helvetet är kvar. Tjock hosta som gör ont.

Tanken var att jag skulle följa med Den Helande Maria till stan men av det blev det ingenting. Hon förklarade för mig att jag inte skulle knata omkring i stan och åka buss hit och dit. Innerst inne blev jag tacksam för att slippa. Men det gnager i mig nu. Visst skulle jag kunna åka med? Självfallet. Det är ju faktiskt bara lite hosta jag har. Lite hosta och trötthet och borde faktiskt inte hindra mig.

Image via Wikipedia

Samvetet berättar för mig att jag borde struntat i det hon tyckte. Det är som sagt bara en liten förkylning. Som dessutom känns bättre än igår. Fan att jag ska vara så ego att jag bara inte förklarade bestämt att jag visst skulle följa med henne till sjukhuset för att hon skulle bli utskriven. Vilket i sig är skumt. Om hon nu är hemma, varför skulle hon behöva åka tillbaka för att bli utskriven. Vården är ett märkligt landskap, en märklig värld.

Igår när jag var ute med jycken så gick vi till det vanliga stället, skogen där gräset är klippt som vi brukar kalla det. När jag sade lös så sprang hon som om det gällde livet. Hon brukar göra det. Hon har ett oerhört stort behov av att få springa minst en gång om dagen. Men hon har blivit så duktig på inkallning att det riktigt blir varmt i bröstet.

Nå, nog om det. Nog om mig. Nog för den här gången med bloggandet. Jag ville bara gnälla av mig lite.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

3 tankar på “WoB är förkyld, del 2756734”

  1. Helt rätt!! Men nog var det trivsamt att han kom, då slapp jag det där med att vara utan honom.. Det har jag varit tillräckligt

  2. Jo det är ju lite sant det hela. Men nu har jag ringt och sagt att jag möter upp i stan så att vi kan åka och handla tillsammans åtminstone. Lite hosta ska väl inte stoppa mig liksom Ibland får man försöka göra det man kan för den man älskar. Det blev nog en bra kompromiss av det hela :-) KRAM!

  3. Tycker inte du ska ha dåligt samvete. Nog hade du gjort likadant för henne?

    Se till att bli frisk nu istället, det är ju det viktigaste för både henne och dig. Ni har mer utbyte för varandra då, liksom ;)

    KRAM

Kommentarer är stängda.