Working class heroe

Frossa och värme. Ute är kylan regerande. Den har inte bett om lov, den har inte tagit något ansvar. Den bara tar över. Inga jackor i världen står emot kyla i september. Snart stundar månaden från helvetet, november. Då när livslusten försvinner och förflackas. Det är som om jag inte är med riktigt. Som att jag tappat greppet. Som att något vackert håller på att förfulas.

Själen krymper, blir liten och ängslig. Fobierna ställer sig på rad och presenterar sig. Säger välkommen till kick offen. Nu ska vi umgås och trivas. Jag tar dig i gisslan, jag och mina vänner. Dessutom vill vi introducera en svart hund.

Så jävla hopplöst. Inget spelar ju längre roll. Inte i november. Inte på hösten. Världen står kvar men nog fan är den ful.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=br_KeK3nsWo]

Träffar: 0